fredag 22. januar 2016

Fullmåne, masse snø og litt nordlys/Full moon, lots of snow and some auroras........ 
 
 


9 kommentarer:

 1. Hola Lillian,espectaculares fotos de estos paisajes nevados con Auroras y luces de lujo.Un fuerte abrazo amiga y feliz fin de semana.

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you very much, my friend Antonio! :-)
   Hugs from Lillian

   Slett
 2. Åh så vackert med mycket snö i träden!

  SvarSlett
 3. Åh så vackert med mycket snö i träden!

  SvarSlett
 4. Veldig vakre foto, magisk stemningsfullt! En delikat blogg, jeg lenker deg opp på blogglisten min! Kan jeg spørre om kamerainnstillinger og tidspunkt for slike bilder som i dette innlegget du har her? Det kan jo være fotografert sen ettermiddag, for alt jeg vet, eller midnatt med fullmånelys...

  SvarSlett
 5. Hei, og tusen takk for at du liker bildene mine. :-) Disse bildene er tatt på natt, rundt kl 23.30, men fullmånelys og det gule lyset som reflekteres i skyene er fra gatelys nede i bygda. Jeg bruker stativ, siden lukkertiden er lang. Mellom 4-8 sekunder. Man må prøve seg fram, for jeg så at med månelyset i ryggen, trengte jeg bare 4-5 sekunder lukkertid på ISO400, blender 3.5 (14mm fast objektiv er brukt her)Jeg fokuserte på månen, og satte deretter over på manuell fokus. Det er moro å leke litt med lukker og blender i slikt flott månelys! Lykke til om du får lyst til å prøve.
  Mvh Lillian

  SvarSlett