lørdag 15. august 2015

Brunbjørn i Jämtlands dype skoger, Sverige/Brown bear in Wild Jämtland, Sweden

I går dro jeg til Jämtland i Sverige, for å bli med Wild Jämtland i fotoskjul, for å fotografere bjørn. Vi var heldig å fikk se to forskjellige individer. Den første bjørnen vi oppdaget, kan være den tredje individet, men han var for langt unna til at jeg er sikker. Jeg har sett på bildene, og han ser ut til å ha lysere pels rundt halsen. Så det er mulig vi hadde 3 forskjellige individer./Yesterday I went to Jämtland in Sweden, to join Wild Jämtland adventures, in their hide, to photograph brown bears. We were lucky to see 2 different individuals. The first one we spotted, might be the 3rd individual, but he was too far away to be sure. I have looked at the photos, and he seems to have brighter fuhr round his neck. So it's possible we had 3 different individuals. 

 

8 kommentarer:

 1. Hello Lillian,
  This is great!! Fantastic shots!!
  Very impressive to see. Well done!!

  Many greetings,
  Marco

  SvarSlett
 2. Hola Lillian,impresionantes y bellas fotos de este oso en estado salvaje,todo un placer contemplarlas y mas si han salido de tu camara.Un fuerte abrazo amiga

  SvarSlett
 3. Excellent image of the Brown Bear.

  SvarSlett
 4. Thank you very much, Marco, Antonio and Bob! :-)
  Greetings from Lillian

  SvarSlett
 5. Utrolig flotte bilder, og flotte lysforhold på flere av bildene. Meget bra!

  SvarSlett
 6. Her var det så mye flotte bilder at en blir rent misunnelig :) Håper jeg kan ta turen over en gang å og kanskje få en tilsvarende opplevelse :) Lykke til på ny tur nå !!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha! :-) Ja jeg prøver igjen i juni eller juli, har sendt en forespørsel for å høre om det er noe ledig! ;-)

   Slett